A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2019 Március
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

dec

7

Plüssmackót minden mentőautóba

2016.12.07 - szerda

Egy kis időre háttérbe szorult az üzletem.

 

Gondolom sokan hallottatok, arról az országossá nőtt kampányról, ahol plüssmackókat, gyűjtöttek a mentőautókba.

Ebben a kampányban vettem részt én is, 4 másik anyukával, akik a Borsod megyei gyűjtést szerveztük. 4 hétig tartott a megyei kampány. Rengeteg minden történt ez alatt a 4 hét alatt..Nagyon sok embert ismerük meg, és egy kicsit egymást is. 4 olyan anyukával dolgoztam együtta, akikkel még soha nem találkoztam, és közülök 3-at ennek a kampánynak köszönhetően ismertem meg.


A kampány célja az, hogy minden mentőautóba kerüljön plüssmackó. Méghozzá olyan felállás szerint, hogy 1 gyermek = 1 mackó. Vagyis minden mentőben ellátott, vagy családtagként ellátandó gyermek kapjon egy macit, amit a kezelés után is megtarthat.

Ennek az oka pedig a következő:

"Ausztráliában szinte minden mentő- és tűzoltóautóban található egy PLÜSSMACI. Gyermek baleseteknél, sérüléseknél, ahol a gyermek pszichés hatásoknak van kitéve, a kiérkező mentőegység az elsősegélynyújtás után az autóban egy PLÜSSMACIT ad a gyermeknek, hogy megnyugodjon. Felmérések és hosszú évek tanulmányai bebizonyították, hogy a traumát átélő gyermek csak egy PLÜSSMACI ölelésével nyugszik meg az első pszichés sokk után" 


A fentiek következtében, az volt a célunk, hogy a 4. hét végére elérjük az 1500 db macit, ami a megye 24 mentőállomására kerül majd. Ez előzetesen kikalkulást szám volt, a megyei vezetőmentőtisztel. A kitűzött célunkat, 3 hét alatt elértük.


Rengetegen csatlakoztak, gyűjtőpontként, adományozóként, segítőként, ehhez a kezdeményezéshez. Közel 50 helyszínen gyűltek a mackók a legvégére. Az utolsó héten jelentkeztek be újságok, és TV-k, hogy egy-egy riportot is készítsenek a gyűjtéssel kacspolatban. A Magyarországi Légimentésért Alapítvány jelentkezett, hogy ők megszerveznék 2 helyszínre a zárógyűjtőnapot. 


A második hét után kezdtük el a macik összegyűjtését szervezni a megye különböző pontjairól, hogy az első 600 db maci átessen egy vegytisztításon, melyet ez ANTSZ írt elő. A tisztítást, a Miskolci Patyolat vállalta el, díjmentesen.


Mind az 5-en úgy dolgoztunk, hogy mindenki a saját "feladatát" intézte. A megyei főszervezőnk (aki csak a kislányának az ovodájában akarta a gyűjtést bemutatni, de végül tőle indult a megyei szervezés), intézte a hivatalos dolgokat, kapcsolatot tartott mindenkivel, cégekkel, OMSZ-el, velünk, az ötletgazdával, majd a sajtóval. Ketten a szállítást intézték, hogy folyamatosan tudjuk szállítani a mosásra a macikat, ketten adminisztráltunk.

A gyűjtésnek külön oldalt csináltunk, plakátokat szerkesztettünk, melyeket, utána a gyűjtőpontok fel tudtak használni, és melyen minden főbb információ a megyei gyűjtésről rajta van. A plakátok QR kóddal lettek ellátva, hogy az okostelefonnal rendelkezők, az oldalra könnyen eljussanak, a bővebb információért, vagy ha csatlakozi szeretnének.


Az 1500 maci amit célul tűztünk ki, az ugye 1500 gyermeknek tud segíteni. Már ez is egy óriási szám. December 5-én ért véget a kampány. És a mai nap összesítettünk. A végeredmény 3618 db plüssmaci.


Ez 3618 db gyermeket jelent, akinek egy kicsit tudunk ily módon segítneni. Amikor már láttuk, hogy meglesz a kitűzött cél, akkor megbeszéltük, hogy gyermekotthonokban élő, vagy kórházban lévő gyermekek kapják meg a plussz macikat, és egyéb plüssjátékokat. Ennek a nagyrésze, még mikulás előtt eljutott az intézményekbe, hogy a gyerekek a Mikulástól megkapják a játékokat. Sikerült úgy intézni, hogy Karácsonyra is kapjanak a kicsik. Rengeteg visszajelzés jött, az otthonokból. Láttunk képet is, az átadásokról, a gyermekek arcáról sugárzó öröm, és az átadás után elmesélt történetek rengeteg erőt adnak.


Hálás vagyok, hogy a részese lehettem, ennek a kampánynak.

 

 

 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on